Select a language

Vaš upit je poslan

Uskoro ćemo vam se povratno javiti s najboljom ponudom za odabrani izlet.
1
/
1
?>

Advent Budimpešta 15.12.-17.12.

Advent
Tour type
Autobus
Type of transport
Makarska, Omiš, Split i Trogir
Departure place
22:00
Departure time
U kasnim noćnim satima
Arrival time
Note

Polasci: iz Makarske, Omiša, Splita i Trogira. Mogućnost polaska iz drugih gradova bez naknade.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35

1. Putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika
2. Agencija zadržava pravo na otkaz Izleta / Aranžmana najkasnije pet dana prije polaska ukoliko se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika koji je naveden u programu Izleta / Aranžmana.
3. Za više informacija: Opći uvjeti poslovanja

Included in price
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu;
1 noćenje sa buffet doručkom u hotelu 4* u Budimpešti u dvokrevetnim sobama, tuš/WC/TV;
razgledavanje prema programu;
turističkog pratitelja tijekom cijelog puta;
jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje.

Raspored Izleta

15.12. Petak
Polazak iz Makarske (kolodvor) u 22:00, iz Omiša (ispred OŠ) u 22:30, iz Splita 23:15. (kraj Lučke kapetanije) iz Trogira (kolodvor) 23:45. Vožnja autocestom do glavnog grada Mađarske.
16.12. Subota
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Vožnja do brda Gellert do Citadelle, vidikovac s kojeg se pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav te njegove mostove. Nakon toga, panoramski razgled Budima, stajanjem kod Ribarske kule i crkve Matijasa. Panoramska vožnja preko Elizabet mosta.

Slobodno vrijeme u starom centru i poslije razgledavanje Vaci ulice, trg Vorosmarty, slavna slastičarna Gerbaud, velika zatvorena tržnica Vasarcsarnok (bogata ponuda suvenira, vina, domaće paprike, raznih vrsta kobasica i drugih mađarskih specijaliteta),Bazilika Svetog Stjepana.

Kasnije nastavak panoramske vožnje kroz Peštu, foto pauza kod Parlamenta pa vožnja kroz čuvene Andrassyjeve ulice koja je pod zaštitom UNESCO-a,često zvana Avenija kulture zbog brojnih kulturnih znamenitosti koje su se u nje smjestile, među kojima je svakako najpoznatija Opera. Dolazak do najljepšeg trga Budimpešte trga Heroja,gdje se nalazi Muzej lijepe i savršene umjetnosti i Mucsarnok.

Kasno popodne smještaj u hotelu i nakon kratkog odmora slobodno vrijeme, uživajte u fantastičnoj predbožićnoj atmosferi, tradicionalnim slasticama i kuhanom vinu, te obavite božićni shopping na nekom od štandova s darovima i suvenirima. Navečer predlažemo večeru u tradicionalnoj mađarskoj čardi. Povratak u hotel i Noćenje.
17.12. Nedjelja
Poslije doručka slobodno vrijeme za šoping ili šetnja kroz park Varosliget,utvrda Vajdahunyad,Zoo park,čuveno staro kupalište Szecsenyi Furdo,pa vožnja prema Balatonu, šetnja uz jezero i pauza za ručak.

U kasnim noćnim satima dolazak u Split,Omiš i Makarsku. Mogućnost polaska iz drugih gradova.
Show more

Payment

Gotovina, uplata na račun, ili kreditne kartice (mogućnost plaćanja do 6 rata)

Prilikom potvrđivanja rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu u iznosu od 40,00€/301,38HRK. Ostatak plaćanja vrši se maksimalno do 14 dana prije početka putovanja.

FAQ

Da li je moguće rezervirati trokrevetnu sobu?
Ovisno o hotelu, no u većini hotela je moguće. Kontaktirajte nas na cencena@cagalj-tours.hr ili na broj mobitela +385 99 4437 357
Na koji način odabirem sjedalo u autobusu?
Sjedala u autobusu dodjeljuju se automatski slijedom uplata. U slučaju dodatnih želja obratite nam se pismenim putem na mail cencena@cagalj-tours.hr ili pozivom na broj +385 99 4437 357
Na koji način mogu platiti putnički aranžman?
Putovanja se može platit uplatom na IBAN putničke agencije, gotovinom, kartično čak i do 6 rata ili online plaćanje putem Stripe računa.
Mogućnost polaska iz drugih gradova?
Ukoliko polazite s lokacije koja nije navedena u planu programa, kontaktirajte nas na mail: cencena@cagalj-tours.hr ili na broj +385 99 4437 357
Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
Fakultativni izleti nisu obavezni te se ne plaćaju ukoliko ne želite ići, za to vrijeme imate slobodno za razgledavanje.
Da li smo obvezni sudjelovati u razgledu s vodičem?
Niste obvezni, ukoliko ne želite ići s vodičem u razgled grada za to vrijeme možete sami obilaziti i kretati se neovisno o grupi.
Što ako putujem sam/a?
Ukoliko putujete sami kontaktirajte nas u svezi iznosa troškova za nadoplatnu jednokrevetne sobe. Cijena ovisi o lokaciji i datumom samog putovanje te nije fiksna. Možete nas kontaktirati putem maila cencena@cagalj-tours.hr ili putem mobitel +385 99 4437 357
Koji dokument je potreban za prelazak granice?
Obzirom da je Hrvatska ušla u Schengen, granice više nema. No svakako trebate ponijeti osobni dokument bilo osobnu ili putovnicu za identifikaciju.
146€ / 1100 kn
per person
Send inquiry
Nevaljan broj osoba
Potrebno je ime
Nevaljan email
I agree with privacy policy
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?