Select a language

Putuj bez briga, imamo odgovore na sva pitanja!

Pronađi svoj odgovor za najčešće postavljena pitanja

General

General questions related to our services.
Koje su opcije plaćanja?
Plaćanje na internetskoj stranici https://cagalj-tours.hr vrši se u eurima. Cijene su maloprodajne, izražene u eurima i u njima je sadržan PDV, Čagalja Tours j.d.o.o. je u sustavu PDV. Cijena svakog aranžmana određena je pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces, no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške.

Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online https://cagalj-tours.hr ili u našoj agenciji Cecena na hr, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod na drugom mjestu.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web stranicu https://cagalj-tours.hr. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva putovanja bit će isporučene po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Izlete i putovanja možete platiti na sljedeće načine:

kartično plaćanje putem platforme Stripe

Gotovinom priilikom pouzeća
Na koji način mogu platiti jednodnevni izlet?
Adventi se plaćaju jednokratno uplatom na IBAN putničke agencije, kartičnim plaćanje putem sustava Stripe ili gotovinom.
Na koji način mogu izvršiti plaćanje adventa?
Višednevna putovanja moguće je platiti obročno i do 6 rata. Odabirom plaćanja na bankovni račun, na e-poštu dobiti će sve podatke o uplati i link na STRIPE platformu za kartično plaćanje

Izleti

Saznaj sva pitanja i uvjete vezana uz jednodnevne izlete.
Koja je službena lokalna valut?
Službena lokalna valuta je EUR.
Koji je najpopularniji izlet iz Omiša?
Najpopularniji izlet iz Omiša je NP Krka.
Da li je moguće imati privatni izlet s drugačijim planom putovanja od onog što imate?
Privatni izlet možete zatražiti putem e-maila cencena@cagalj-tours.hr, i naš team će se pokušati maksimalno prilagoditi Vašim zahtjevima.
Što radite u slučaju lošeg vremena?
U slučaju lošeg vremena i da nemamo povoljne uvjete za izvođenje izleta, možete se prebaciti za drugi dan ili odustati, a mi ćemo Vam vratiti puni iznos izleta.
Mogućnost plaćanja?
Izlete možete platiti na sljedeće načine:

gotovinom

kartičnim plaćanjem

kartičnim plaćanje putem platforme Stripe

Najam vozila

Saznaj sva pitanja i uvjete vezana za jednokratan najam vozila.
Na koji način obavljam rezervaciju i plaćanje prijevoza?
Svoju rezervaciju možete obaviti uz pomoć  formulara koji se nalazi na Internet stranici. Odaberete svoje polazište, odredište, broj osoba i datum, te kliknete mišom na pošalji upit. Poveznica će Vam pokazati različite tipove vozila i cijene transfera u jednom i povratnom pravcu. Vi odaberete svoj transfer i slijedite daljnje korake. Nakon toga mi Vam šaljemo mail sa ponudom. mogućnosti plaćanja za usluge prijevoza:  Virmansko plaćanje na račun ERSTE BANKA IBAN: HR04 2402 0061 1404 1886 8
Da li je cijena transfera po osobi ili po vozilu?
Cijene transfera uvijek su po vozilu. Tip vozila određuje se po broju putnika.
Koji tip vozila mogu izabrati?
Možete izabrati između standard 1-3, putnički kombi 4-8, minibus 9-15 minibus 16-23 te autobus 24-53, autobus 54-63. Sva naša vozila su novije generacije.
Što sve uključuje cijena prijevoza?
Jednosmjerna cijena uključuje: - prijevoz od polazišne točke do odredišta, - slobodan pristup WIFI uređaju,(ukoliko je navedeno) - prijevoz prtljage, - asistenciju vozača za sve poteškoće i upite.
Da li autobusi imaju slobodan pristup WI-FI-u?
Molimo Vas da prilikom rezervacije autobusa napomente našeg djelatnika za uslugu interneta. Internet se neće dodatno naplatiti već je uključen u cijenu najma vozila.

Adventi

Saznaj sva pitanja i uvjete vezana uz adventske aranžmane.
Na koji način odabirem sjedalo u autobusu?
Sjedala u autobusu dodjeljuju se automatski slijedom uplata. U slučaju dodatnih želja obratite nam se pismenim putem ili pozivom na broj +385 99 4437 357
Na koji način mogu platiti putnički aranžman?
Jednodnevni izleti plaćaju se jednokratno uplatom na IBAN putničke agencije ili kartičnim plaćanje putem sustava . Višednevna putovanja moguće je platiti obročno i do 6 rata. Odabirom plaćanja na bankovni račun, na e- poštu dobiti će sve podatke o uplati.
Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
Fakultativni izleti nisu obavezni te se ne plaćaju ukoliko ne želite ići, za to vrijeme imate slobodno za razgledavanje.
Da li smo obvezni sudjelovati u razgledu s vodičem?
Niste obvezni, ukoliko ne želite ići s vodičem u razgled grada za to vrijeme možete sami obilaziti i kretati se neovisno o grupi.
Što ako putujem sam/a?
Ukoliko putujete sami kontaktirajte nas u svezi iznosa troškova za nadoplatnu jednokrevetne sobe. Cijena ovisi o lokaciji i datumom samog putovanje te nije fiksna.
Mogućnost polaska iz drugih gradova?
Ukoliko polazite s lokacije koja nije navedena u planu programa, kontaktirajte nas na mail: cencena@cagalj-tours.hr

Servis

Saznaj sva pitanja i uvjete vezana za servis gospodarskih vozila.
Da li vaši mehaničari izlaze na teren za pregled kvara vozila?
Naši mehaničari mogu izaći na teren, kontaktirajte nas direktno na broj : +385 99 216 6227 kako biste dogovorili za detalje.
Gdje sve imate servisne centre?
Naš servisni centar se nalazi na adresi Vrisovci 13, 21310 Omiš.
Da li je potrebno imati zamjenske dijelove za popravak vozila?
Nije potrebno imati zamjenske dijelove, naši mehaničari Vam mogu osigurati sve potrebne dijelove i alate.
Mogućnost plaćanja?
Plaćanje se vrši gotovinom,uplatom na račun i karticom.
Kako se najavljuje i dogovara servis vozila?
Za najavu vozila za popravak, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na broj 099 216 6227 ili nam pošaljete email na adresu: cencena@cagalj-tours.hr
Koju vrstu vozila servisirate?
Autobuse, kombi vozila, kamioni, kamioni s prikolicom i tegljači
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?