Select a language

Vaš upit je poslan

Uskoro ćemo vam se povratno javiti s najboljom ponudom za odabrani izlet.
1
/
1
?>

Advent Ljubljana-Bled- Zagreb od 8.-10.12.

Advent
Tour type
Autobus
Type of transport
Makarska, Omiš, Split i Trogir
Departure place
23:55
Departure time
00:00
Arrival time
Note

Polasci: iz Makarske, Omiša, Splita i Trogira. Mogućnost polaska iz drugih gradova bez naknade.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35€

1. Putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika
2. Agencija zadržava pravo na otkaz Izleta / Aranžmana najkasnije pet dana prije polaska ukoliko se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika koji je naveden u programu Izleta / Aranžmana.
3. Za više informacija: Opći uvjeti poslovanja

Included in price
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
1 noćenje sa buffet doručkom u hotelu 4* u Ljubljani u dvokrevetnim sobama, tuš/WC/TV
razgledavanje prema programu
turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

Raspored Izleta

08.12.
Polazak iz Makarske u 23:55 (kolodvor); iz Omiša (ispred OŠ) u 00:30 h (s petka na subotu); iz Splita u 01:15 h (autobusni terminal Sukoišanska). Vožnja autocestom prema Bledu. Noćna vožnja uz video projekcije i kraće usputne stanke za odmor…
subota 09.12
Dolazak u jutarnjim satima na Bled biseru slovenskih Alpi. Bledsko jezero okružuju planine i šume te se u sredini jezera nalazi srednjovjekovni zamak. Mogućnost vožnje brodom (uz nadoplatu ) do otoka Bled na kojem se nalazi crkva Marijinog Uzašašća sagrađena u 15. stoljeću. Vožnja prema shopping centru u Ljubljani, 2h slobodnog vremena za shopping u Primarku. Vožnja prema centru Ljubljane po dolasku slijedi obilazak grada u pratnji vodiča. Razgled Ljubljanskog grada, Starog trga, Prešernova trga, Tromostovja, Kongresnog trga te Stritarjeve ulice. Smještaj u hotel te slobodno vrijeme za odlazak na adventske kućice.
nedjelja 10.12.
Polazak prema Zagrebu u 10:00h ispred hotel. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme. Provjerite zašto je Advent u Zagrebu dobio nagradu kao najbolji advent u Europi, prošećite Zrinjevcem i ugrijte se kuhanim vinom i kobasicama. Ljubitelji zimskih aktivnosti će doći na svoje „kližući“ se na zagrebačkom Tomislavcu. Provedite vrijeme na Trgu bana Jelačića gdje se održava glavnina događanja.
Show more

Payment

Gotovina, uplata na račun, ili kreditne kartice mogućnost plaćanja do 6 rata.

Prilikom potvrđivanja rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu u iznosu od 40,00€/301,38HRK. Ostatak plaćanja vrši se maksimalno do 14 dana prije početka putovanja.

FAQ

Da li je moguće rezervirati trokrevetnu sobu?
Ovisno o hotelu, no u većini hotela je moguće. Kontaktirajte nas na cencena@cagalj-tours.hr ili na broj mobitela +385 99 4437 357
Na koji način odabirem sjedalo u autobusu?
Sjedala u autobusu dodjeljuju se automatski slijedom uplata. U slučaju dodatnih želja obratite nam se pismenim putem na mail cencena@cagalj-tours.hr ili pozivom na broj +385 99 4437 357
Na koji način mogu platiti putnički aranžman?
Putovanja se može platit uplatom na IBAN putničke agencije, gotovinom, kartično čak i do 6 rata ili online plaćanje putem Stripe računa.
Mogućnost polaska iz drugih gradova?
Ukoliko polazite s lokacije koja nije navedena u planu programa, kontaktirajte nas na mail: cencena@cagalj-tours.hr ili na broj +385 99 4437 357
Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
Fakultativni izleti nisu obavezni te se ne plaćaju ukoliko ne želite ići, za to vrijeme imate slobodno za razgledavanje.
Da li smo obvezni sudjelovati u razgledu s vodičem?
Niste obvezni, ukoliko ne želite ići s vodičem u razgled grada za to vrijeme možete sami obilaziti i kretati se neovisno o grupi.
Što ako putujem sam/a?
Ukoliko putujete sami kontaktirajte nas u svezi iznosa troškova za nadoplatnu jednokrevetne sobe. Cijena ovisi o lokaciji i datumom samog putovanje te nije fiksna. Možete nas kontaktirati putem maila cencena@cagalj-tours.hr ili putem mobitel +385 99 4437 35
Koji dokument je potreban za prelazak granice?
Obzirom da je Hrvatska ušla u Schengen, granice više nema. No svakako trebate ponijeti osobni dokument bilo osobnu ili putovnicu za identifikaciju.
140€ / 1054 kn
per person
Send inquiry
Nevaljan broj osoba
Potrebno je ime
Nevaljan email
I agree with privacy policy
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?