Odaberite jezik

Vaš upit je poslan

Uskoro ćemo vam se povratno javiti s najboljom ponudom za odabrani izlet.

Najam vozila

Tip korisnika
Potrebno je ime
Potreban je broj osoba
Potreban je datum
Potreban je datum
Potreban je tip vozila
Potreban je email
Potrebno je mjesto polaska

Imaš svoj đir? unajmi vozilo

Uz Čagalj Tours bezbrižno do jednodnevnih ili višednevnih izleta! Naši autobusi, mini-busevi, te kombiji stoje Vam na raspolaganju za sva putovanja unutar i van Hrvatske.

Naše višegodišnje iskustvo jamči udobnost, sigurnost i profesionalnost!

Autobus

Do 63 putnika

Kombij

Do 6 putnika

Automobil

Do 4 putnika

Naš vozni park

Osobno vozilo

do 4 putnika

Kombi

do 8 putnika

Kombi

do 16 putnika

Minibus

do 23 putnika

Veliki autobus

do 53 putnika

Veliki autobus

do 63 putnika

Fleksibilnost i pouzdanost

Kontinuirano ulaganje u naš vozni park, omogućilo nam je da danas budemo ponosni vlasnici širokog spektra prijevoznih sredstava, od čega se dakako mogu istaknuti autobusi iz grupe Man, Neoplan i Setra.

Nudimo najam vozila turističke klase od 8-63 sjedala. Vozila su opremljena svom potrebnom opremom, kao što su sigurnosni pojasevi, dvd/audio oprema, utičnice, internet usluge, turistička sjedala sa naslonom za ruku, klima uređaj, wc-toalet, panoramska stakla, licencu za međunarodni i domaći prijevoz putnika, potvrdu o ispunjavanju uvjeta za prijevoz djece, tehničke i prometne dozvole, police osiguranja putnika i stvari od nezgode, osiguranje prema trećim osobama, te kasko osiguranje  autobusa.

Obzirom da je krajnji cilj našeg poduzeća zadovoljan potrošač, naše usluge smo učinili fleksibilnim i prilagodljivim, stoga se vrijeme za koje Vam je prijevoz autobusom potreban u potpunosti prilagođava Vama i vašim potrebama (usluge prijevoza autobusom se mogu koristiti na onoliko dana koliko su Vama potrebne).
Maecenas maximus accumsan venenatis. Praesent libero odio, rutrum vitae nunc ac, convallis interdum sem. Aenean tempus lacus purus, quis alite ac ligula molestie hendrerit.
Također, svi naši autobusi, mini autobusi i kombiji kompletno su opremljeni za turistička putovanja, te stoje na raspolaganju za najam!

Jedno od naših najvećih prednosti su dakako i naši profesionalni vozači, koji će se pobrinuti da vaše putovanje prođe sigurno i ugodno.

Što nudimo?

Opcija vozač
Osigurana vozila
Mogućnost vodiča
Fleksibilne cijene
Jednodnevni izleti
Advent

Dijagnostika i servis gospodarskih vozila

Dijagnostika i održavanje gospodarskih vozila je naša briga. Iskusni tim mehaničara će otkloniti svaki kvar na vašem vozilu. Usluge održavanja, servisa i popravaka, vulkanizerske usluge, dijagnostika svih marki vozila i izlazak mehaničara na teren, također čine sastavni dio naše djelatnosti.
Istraži
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?