Odaberite jezik

Dijagnostika i servis gospodarskih vozila

Nudimo i usluge servisa teretnih vozila, kombija i autobusa. Naš iskusni tim mehaničara će otkloniti svaki kvar na vašem vozilu. Usluge održavanja, servisa i popravaka, vulkanizerske usluge, dijagnostika svih marki vozila i izlazak mehaničara na teren, također čine sastavni dio naše djelatnosti.

Ako vam je potrebna pomoć na terenu, naši mehaničari su spremni brzo doći do vas. Ova usluga vam omogućuje da nastavite sa svojim poslom bez obzira na to gdje se nalazite.

Radno vrijeme: Ponedjeljak-Subota (08h-16h)

Usmjereni na pružanje najbolje moguće usluge servisiranja
gospodarskih vozila, što uključuje teretna vozila, kombije i autobuse.
Usluga dijagnostike
Naši stručnjaci koriste najnoviju dijagnostičku opremu kako bi identificirali probleme s vašim vozilom. Korištenjem tehnologije, mi smo u stanju brzo i precizno identificirati probleme te pružiti točne popravke.
Popravak vozila
Nakon što dijagnosticiramo uzrok problem, naš tim će provesti popravke, zamijeniti oštećene dijelove ili izvršiti bilo koje druge potrebne radnje kako bismo osigurali da se vaše vozilo vrati u ispravno stanje.
Vulkanizerske usluge
Naši vulkanizeri će vam pomoći odabrati prave gume za vaše vozilo i montirati ih za vas. Također nudimo usluge balansiranja i podešavanja kotača kako bi osigurali glatko kretanje vašeg vozila.
Održavanje vozila
Redovno održavanje vašeg vozila je ključno za njegovu dugovječnost i pouzdanost. Naši stručnjaci će provjeriti vitalne i ostale bitne dijelove vozila kako bi osigurali da je vaše vozilo u najboljem mogućem stanju.

Naše Iskustvo kvaliteta i predanost

Višegodišnje iskustvo u pružanju usluga servisa i održavanja gospodarskih vozila, teretnih vozila, kombija i autobusa i niz zadovoljnih klijenata kao i brza usluga su potvrda kvaliteta koja nam je na prvom mjestu.

Obratite nam se s povjerenjem

+385 99 2166 227

Naš telefon

Vrisovci 13, 21310 Omiš

Adresa

Pon-Sub: 08.00-16.00

Radno vrijeme

Čagalj Tours

Vrisovci 13, 21310, Omiš, Croatia