Odaberite jezik

Tko smo mi i što radimo?

Čagalj tours je maleno obiteljsko poduzeće koje je, prepoznavši potrebe građana Omiša i njegove okolice nastalo davne 1986. Još od tada ulažemo i održavamo našu primarnu djelatnost - autobusni prijevoz putnika u cestovnom prometu.
Za sve putoljupce i avanturiste naša agencija Cencena
pruža mogućnost upoznavanja s novim mjestima i avanturama
Zašto putovati s nama?
Obzirom da je krajnji cilj našeg poduzeća zadovoljan potrošač, naše usluge smo učinili fleksibilnima i prilagodljivima, stoga se vrijeme za koje Vam je prijevoz autobusom potreban u potpunosti prilagođava Vama i vašim potrebama
Gdje putujemo?
Naša agencija je fokusirana na prijevoz unutar i izvan područja Republike Hrvatske, tako da su dostupne najpopularnije destinacije diljem Europe, poput Adventa u Zagrebu, Beču ili Budimpešti.
Gdje se nalazimo?
Naša moderno opremljena poslovnica agencije Cencena, posvećena pružanju vrhunskih usluga našim cijenjenim klijentima, smještena je u srcu Omiša, na adresi Vrisovci 13, 21310.
Naša priča
Davne 1986, godine Čagalj Tours je osnovao Nediljko Čagalj. Tijekom našeg razvoja, odlučili smo vlastite usluge prijevoza proširiti i na usluge servisa i održavanja teretnih vozila, kombija i autobusa.
Jednodnevni izleti
Advent
NAJAM VOZILA
Osmisli vlastiti izlet
ili duže putovanje
Iznajmi bus, kombi ili osobno vozilo
Najam vozila

Dijagnostika i servis gospodarskih vozila

Dijagnostika i održavanje gospodarskih vozila je naša briga. Iskusni tim mehaničara će otkloniti svaki kvar na vašem vozilu. Usluge održavanja, servisa i popravaka, vulkanizerske usluge, dijagnostika svih marki vozila i izlazak mehaničara na teren, također čine sastavni dio naše djelatnosti.
Istraži
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?