Odaberite jezik

Vaš upit je poslan

Uskoro ćemo vam se povratno javiti s najboljom ponudom za odabrani izlet.
1
/
1
?>

Advent Salzburg-Prag 07.12.-10.12

Advent
Vrsta izleta
Autobus
Vrsta prijevoza
Makarska, Omiš, Split i Trogir
Mjesto polaska
22:00
Vrijeme polaska
U noćnim satima
Vrijeme povratka

O izletu

Poznati adventski sajmovi, shopping, kuhano vino, kobasice, predbožićni ugođaj i obilje dobroga raspoloženja… Vodimo Vas na advent u Salzburg i Prag!

Napomena

Polasci: iz Makarske, Omiša, Splita i Trogira. Mogućnost polaska iz drugih gradova bez naknade.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35€

1. Putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika
2. Agencija zadržava pravo na otkaz Izleta / Aranžmana najkasnije pet dana prije polaska ukoliko se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika koji je naveden u programu Izleta / Aranžmana.
3. Za više informacija: Opći uvjeti poslovanja

Uključeno u cijenu
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
2 noćenje sa buffet doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC/TV
razgledavanje prema programu
turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje.

Raspored Izleta

07.12
Polazak iz Makarske (kolodvor) u 23:00, iz Omiša (ispred OŠ) u 23:30, iz Splita 00:15. (autobusni terminal Sukoišanska)u 00:45 iz Trogira (kolodvor). Mogućnost polaska iz drugih gradova. Vožnja visokoturističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju.
08.12
Dolazak u jutarnjim satima u Salzburg. Razgled grada s vodičem: Razgled rodne kuće najvećeg skladatelja W.A. Mozzarta, Mozzartov trg, Salzburšku katedralu, gradsku vijećnicu, glavni trg Residenzplatz, gradska vrata Siegmundstor... U slobodno vrijeme možete posjetiti muzeje, uživati u tradicionalnim gradskim kavanama, šetnji po adventskom sajmu, shoppingu... U kasnim popodnevnim satima vožnja do Praga. Noćenje.
09.12
Nakon doručka odlazak do Praga. Po dolasku razgled povijesne jezgre grada u pratnji vodiča: Hradčany, Praški dvorac, katedrala sv. Vida, Mala Strana, Karlov most, Starogradski trg, Astronomski sat, Vaclavov trg..... Slobodno vrijeme za adventski sajam, šetnju gradom
10.12
Nakon doručka slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Praga u 14:00 Dolazak u Trogir, Split , Omiš i Makarsku u noćnim satima.
Prikaži više

Plaćanje

Gotovina, uplata na račun, ili kreditne kartice mogućnost plaćanja do 6 rata

Prilikom potvrđivanja rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu u iznosu od 40,00€/301,38HRK. Ostatak plaćanja vrši se maksimalno do 14 dana prije početka putovanja.

Često potavljena pitanja

.Da li je moguće rezervirati trokrevetnu sobu?
Ovisno o hotelu, no u većini hotela je moguće. Kontaktirajte nas na cencena@cagalj-tours.hr ili na broj mobitela +385 99 4437 357
Na koji način odabirem sjedalo u autobusu?
Sjedala u autobusu dodjeljuju se automatski slijedom uplata. U slučaju dodatnih želja obratite nam se pismenim putem na mail cencena@cagalj-tours.hr ili pozivom na broj +385 99 4437 357
Na koji način mogu platiti putnički aranžman?
Putovanja se može platit uplatom na IBAN putničke agencije, gotovinom, kartično čak i do 6 rata ili online plaćanje putem Stripe računa.
Mogućnost polaska iz drugih gradova?
Ukoliko polazite s lokacije koja nije navedena u planu programa, kontaktirajte nas na mail: cencena@cagalj-tours.hr ili na broj +385 99 4437 357
Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
akultativni izleti nisu obavezni te se ne plaćaju ukoliko ne želite ići, za to vrijeme imate slobodno za razgledavanje.
Da li smo obvezni sudjelovati u razgledu s vodičem?
Niste obvezni, ukoliko ne želite ići s vodičem u razgled grada za to vrijeme možete sami obilaziti i kretati se neovisno o grupi.
Što ako putujem sam/a?
Ukoliko putujete sami kontaktirajte nas u svezi iznosa troškova za nadoplatnu jednokrevetne sobe. Cijena ovisi o lokaciji i datumom samog putovanje te nije fiksna. Možete nas kontaktirati putem maila cencena@cagalj-tours.hr ili putem mobitel +385 99 4437 357
Koji dokument je potreban za prelazak granice?
Obzirom da je Hrvatska ušla u Schengen, granice više nema. No svakako trebate ponijeti osobni dokument bilo osobnu ili putovnicu za identifikaciju.
260€ / 1958 kn
Po osobi
Pošalji upit
Nevaljan broj osoba
Potrebno je ime
Nevaljan email
Slažem se s pravilnikom privatnosti
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?